фирмата
 
Печат Е-мейл
"FOLI INVEST" ООД  е създадена през 2004 г., със седалище в град Пловдив. Основният и предмет на дейност е инвестиции в  проекти свързани със строителство на офис сгради, жилищни и търговски обекти. Работните проекти се осъществяват в Пловдив, София и в някои от най-известните български курорти - Пампорово, Чепеларе, Велинград.

Досега са успешно реализирани над десет проекта с големи и средни по обем инвестиции. Toва са няколко жилищни сгради в Пловдив, Пещера, яз.Батак и офис сграда с магазини в центъра на Пловдив - "foli center".

По проект на фирмата е реализиран един от най-новите  жилищни комплекси в  Пловдив - GREEN WEST, изграден oт строителна фирма Коев ООД.

През 2009г. е завършен един от най-атрактивните комплекси в Чепеларе - вилно селище Родопски къщи, разположено в близост до ски лифта.

Една от основните бъдещи дейности на фирмата е насочена към  изграждането на бизнес центрове от типа на търговско-административни комплекси  в някои, от които са включени и жилищни площи. Такива  ще бъдат административно-жилищен комплекс "Черни Връх" в гр. София  и бизнес център "BULLDOZER" в Пловдив, проектирането на които е завършено и започва тяхното изпълнение.

В дългосрочен план предстои проектиране и изграждане на хотелски комплекси в Пампорово и Велинград, за която цел са закупени необходимите парцели.

В работата си ние се стремим да покриваме всички изисквания за качество на материалите и прецизност в изработката, а за целта работим само с доказани професионалисти в бранша.

Нашата цел е да разработваме адекватни на пазара проекти, които да докажат своята ефективност във времето. Това е и част от стратегията ни за дългосрочно развитие  и утвърждаването ни като опитна  фирма в сферата на недвижимите имоти.

Foli invest ltd
 
 
комплекс "Черни Връх"

Комплекс "Черни връх", се намира на входа на кв. Драгалевци, гр. София на 500м. от Околовръстен път и 300м. от магазин "Фантастико". Разположен е върху ъглов парцел със  [ ... ]


вилно селище Родопски Къщи

Чепеларе е градът с най-голяма надморска височина в България. Той е разположен на височина 1100 метра в планината, по двата бряга на река Чая или още известна ка [ ... ]