проекти
 
Печат Е-мейл
комплекс ЧЕРНИ ВРЪХ

Комплекс "Черни Връх" се намира на входа на квартал Драгалевци в гр. София, на петстотин метра от околовръстен път и триста метра от магазин "Фантастико", в подножието на планина Витоша.


Разположен е върху ъглов парцел със сто метра лице на бул. "Черни Връх", като между сградата и главния път е предвидено локално платно с възможност за паркиране пред магазините.

прочети още


03.png

 

вилно селище Родопски Къщи

Комплекса представлява модерно селище, архитектурно решено в традициония за района родопски стил, но изпълнено по съвремените изисквания и стандарти с най-новите строителни технологии. Селището се отличава със своебразния си архитектурен дизаин, съчетан умело с удобството и практичността на родопската къща.


Разположен на площ от 5,4 дка., в югозападната част на гр. Чепеларе. Обособено, като самостоятелен жилищен раойн, със самостоятелни улици, парко места, зони за отдих и др. Състои се от 20 самостоятелни къщи, като всяка има и прилежащо дворно място към нея.

прочети още


01.jpg

 

FOLI trade center

"FOLI център" представлява модерен търговско-административен комплекс. Намира се в Пловдив, ул. "Патриарх Евтимий" 12. Комплексът се отличава с високо технологичен дизайн и функционалност. Сградата е развита на пет надземни нива и едно подземно. Разгънатата застроена площ е 2300 кв. м, от които 800 кв. м са търговска част, 900 кв. м - офисна и 500 кв. м - подземен паркинг с 14 паркоместа.


Търговската част заема партера и първия етаж. Плановата схема на търговския комплекс е подчинена на централното влизане. Двете търговски нива са обединени от общо вътрешно пространство, в което са разположени ескалаторите.

прочети още


02.png

 

бизнес център BULLDOZER

БИЗНЕС ЦЕНТЪР "БУЛДОЗЕР" ще бъде една от новите сгради, изграждащи се и оформящи нов бизнес комплекс в търговската част на гр. Пловдив на ул. "Брезовско шосе". Локацията прави сградата бързо достъпна както от центъра на града,така и от цялата страна.


Бизнес-центърът е разположен върху площ от 2500м2, със застроена площ от 1275м2 и обща разгърната площ от 8500м2.
Сградата ще бъде изградена на 11 нива – двe подземни и девет надземни. Първият подземен етаж ще бъде паркинг за 43 автомобила с площ 1920м2. Във вторият – с площ 1420м2 са разположени складови площи.

прочети още


brezovsko.png

 

Castel Foli

CASTEL FOLI е идеен проект на площ от 3600 кв.м. парцел; разгъната застроена площ около 6000 кв.м. и представлява хотел и апартаменти за продаване.


Цената на земята е 200 EUR/кв.м.

прочети още


castel.png

 

Green West

Проектът е разработен върху терен от 5000 кв.м., от които 3891 са УПИ, а останалите около 1100 са предвидени за паркинг пред комплекса.

Парцелът се намира в западната част на гр. Пловдив, която е с най-добри екологични и климатични показатели. В близост се намират гребната база и много други спортни съоръжения.


Разработен е проект от 3 блока с подземни гаражи върху цялата площ с цел осигуряване на парко места за всички апартаменти и разполагане на зелени площи на кота "0". В така образуваното дворно място ще има градинки, фонтани, спортни площадки за баскетбол и тенис на маса, алеи за разходка и пейки.

прочети още


greenwest.png

 

Други проекти и оферти

 
прочети още


others.png
 
 
комплекс "Черни Връх"

Комплекс "Черни връх", се намира на входа на кв. Драгалевци, гр. София на 500м. от Околовръстен път и 300м. от магазин "Фантастико". Разположен е върху ъглов парцел със  [ ... ]


бизнес център BULLDOZER

БИЗНЕС ЦЕНТЪР “БУЛДОЗЕР” ще бъде една от новите сгради, изграждащи се и оформящи нов бизнес комплекс в търговската част на гр. Пловдив на ул. “Брезовско шосе”.  [ ... ]