бизнес център BULLDOZER Печат Е-мейл

БИЗНЕС ЦЕНТЪР “БУЛДОЗЕР” ще бъде една от новите сгради, изграждащи се и оформящи нов бизнес комплекс в търговската част на гр. Пловдив на ул. “Брезовско шосе”. Локацията прави сградата бързо достъпна както от центъра на града,така и от цялата страна.

Бизнес-центърът е разположен върху площ от 2500м2, със застроена площ от 1275м2 и обща разгърната площ от 8500м2. Сградата ще бъде изградена на 11 нива – двe подземни и девет надземни. Първият подземен етаж ще бъде паркинг за 43 автомобила с площ 1920м2. Във вторият – с площ 1420м2 са разположени складови площи.

На партера и на първия етаж в бизнес центъра се оформят два големи двуетажни шоурума, всеки с площ от 1280м2 по 640м2 на първо и второ ниво.Всеки от тях има товарен асансьор в задната част с възможност за зареждане от там.

Следващите седем етажа са офисни.На всеки етаж са разположени по четири офиса с големина от 60 до 110м2 със възможност за обединяване при нужда от по-голям. Всеки офис е със самостоятелен санитарен възел с предверие.

Главният вход е между двата шоурума. Асансьорът е панорамен, с гледка към града.

Бизнес център Булдозер ще бъде изпълнен със съвременни технологии и материали, като 60% от фасадата ще бъде окачена стъклена.
В интериорно отношение са заложени висококачествени настилки от гранит и гранитогрес, окачени тавании осветителни тела. В офисите ще бъдат осигурени инсталационни и комуникационни системи на най-високо ниво. Сградата ще бъде климатизирана, като всеки офис и магазин ще има собствена климатична система.

Бизнес център Булдозер е проектиран от архитектурно бюро “КОБ” – проект с ръководител арх. Константин Божков.


техническа информация в PDF формат

{gallery}/brezovsko{/gallery}
 
 
FOLI trade center

"FOLI център" представлява модерен търговско-административен комплекс. Намира се на ул. "Патриарх Евтимий" 12 (карта) срещу хотел "България". Комплексът се отличава [ ... ]


вилно селище Родопски Къщи

Чепеларе е градът с най-голяма надморска височина в България. Той е разположен на височина 1100 метра в планината, по двата бряга на река Чая или още известна ка [ ... ]