Green West Печат Е-мейл

Проектът е разработен върху терен от 5000 кв.м., от които 3891 са УПИ, а останалите около 1100 са предвидени за паркинг пред комплекса.

Парцелът се намира в западната част на гр. Пловдив, която е с най-добри екологични и климатични показатели. В близост се намират гребната база и много други спортни съоръжения.

Разработен е проект от 3 блока  с подземни гаражи върху цялата площ с цел осигуряване на парко места за всички апартаменти и разполагане на зелени площи на кота "0". В така образуваното дворно място ще има градинки, фонтани, спортни площадки за баскетбол  и тенис на маса, алеи за разходка и пейки. Достъпа до дворното място ще се контролира чрез видео наблюдение, осигуряващо спокойствие на живущите в комплекса. Всички останали обекти с обществено предназначение са разположени така, че да нямат достъп до дворното място на жилищните сгради.

И трите сгради имат седем нива, като абсолютните им коти се различават с по 0,75 м., тъй  като застрояването следва денивелацията на терена.

Всички апартаменти са проектирани с панорамна дограма в дневната, осигуряваща отличен изглед.

Комплексът е проектиран с централна климатична инсталация, осигуряваща отопление и охлаждане на площите през цялата година. Системата се състои от чилъри, разположени на покрива и от нафтово стопанство за месеците с температура под -5 С.

Отчитането на изразходваната енергия е решено чрез самостоятелни топло и студо – измерващи устройства, разположени в общите части на сградите. Така всеки собственик може да следи и контролира разхода си за отопление и охлаждане.

Вертикалната комуникация е решена с асансьор за всяка сграда, който слиза и до подземните гаражи.

Достъпа до гаражите ще се осигурява с дистанционно управление за всеки собственик на гараж. По желание, може да се монтира система в автомобила, която да отваря вратата на гаража при приближаването му на 10 - 20 метра.

Апартаментите са оборудвани с видео – домофон, подготвени за кабелна телевизия, телефон и СОТ.

В подземния гараж е инсталирана противопожарна инсталация.

Парапетите на терасите са изпълнени от неръждаема стомана или алуминий и стъкло / триплекс /, подсилващи панорамния изглед.

Както става ясно от гореописаното , така проектираните жилища ще удоволетворят и най – изисканите клиенти, с което ще се постигне по – висока средна цена на продажба.

ПРОЕКТА Е ПРОДАДЕН НА ФИРМА КОЕВ ООД

{gallery}/greenwest{/gallery}
 
 
FOLI trade center

"FOLI център" представлява модерен търговско-административен комплекс. Намира се на ул. "Патриарх Евтимий" 12 (карта) срещу хотел "България". Комплексът се отличава [ ... ]


комплекс "Черни Връх"

Комплекс "Черни връх", се намира на входа на кв. Драгалевци, гр. София на 500м. от Околовръстен път и 300м. от магазин "Фантастико". Разположен е върху ъглов парцел със  [ ... ]