комплекс "Черни Връх" Печат Е-мейл

Комплекс "Черни връх", се намира на входа на кв. Драгалевци, гр. София на 500м. от Околовръстен път и 300м. от магазин "Фантастико".

Разположен е върху ъглов парцел със 70м. лице на бул. "Черни връх", като между сградата и главния път е изградено локално платно с възможност за паркиране пред магазините.

Обектът представлява четириетажна сграда  състояща се от магазини, апартаменти, хотелски апартаменти, подземен паркинг и складова част към магазините.

В съседство се изгражда  детска градина. Голяма част от площа на комплекса ще  е озеленена с висока и ниска растителност. Комплекса има собствен двор с красива ограда и детска площадка.

Уникалното местоположение на комплекса предоставя неповторима гледка към София и Витоша, бърз достъп до Околовръстен път и центъра на София. Срещу входа се намира спортен център и стадион.

Комплексът е  изпълнен със съвременни материали и технологии, като  фасадата  е от гранит, травертин  и минерална  мазилка с 10см изолация в комбинация със ковано желязо за парапети. В интериорно отношение са заложени висококачествени настилки от гранит, LED осветление в общите части и градината осигуряват минимални разходи за поддръжка. Луксозни асансьори, Шест камерна PVC дограма с троен стъклопакет с Ка-стъкло и 6мм стъкло за преодоляване на резонансен ефект. Климатизирането е със самостоятелни климатични инсталации за всеки отделен магазин или апартамет като има възможност за включване на газ.

Слаботоковата инсталация включва: видеонаблюдение с 14 камери които могат да се наблюдават през видео-домофоните на всеки апартамент, контрол на достъпа с чипове, окабеляване за интернет, TV, СОТ. Всички апартаменти са подготвени за поставяне на климатици с необходимото отводняване а магазините са с изградена климатизация и вентилация. Покрив изграден изцяло с италиански материали.

Комплекса е с "Разрешение за ползване" от 20.01.2014 (акт 16).


техническа информация в PDF формат

{gallery}/dragalevci{/gallery}
 
 
FOLI trade center

"FOLI център" представлява модерен търговско-административен комплекс. Намира се на ул. "Патриарх Евтимий" 12 (карта) срещу хотел "България". Комплексът се отличава [ ... ]


вилно селище Родопски Къщи

Чепеларе е градът с най-голяма надморска височина в България. Той е разположен на височина 1100 метра в планината, по двата бряга на река Чая или още известна ка [ ... ]